Skip to content

Capaciteit (watt) berekenen

Lengte

Breedte

Hoogte

0,00m3
0 Watt

Filter

Prijs
225520
Kleur
Type
Aansluitingen
Hoogte
Breedte

Verticale radiatoren van Radiator outlet

Resultaat 1–16 van de 24 resultaten wordt getoond

Heeft u een verticale radiator nodig? Radiator outlet heeft een groot assortiment verticale radiatoren in hun collectie. Voor in iedere ruimte in uw huis kunt u een passende radiator vinden. De verticale radiatoren die bij Radiator outlet te koop zijn hebben stuk voor stuk een goede kwaliteit en daarnaast kunt u ze ook nog eens voor een scherpe prijs kopen. Op deze manier hoeft een de koop van een verticale radiator geen grote kostenpost te zijn.

Lage prijs verticale radiator

Bij Radiator outlet staan we bekend om onze producten voor lage prijzen. Iedere radiator, zo ook de verticale radiator, kunt u kopen voor spotprijzen. Wanneer u één of meerdere nieuwe verticale radiatoren kunt gebruiken in uw huis dan is dit normaalgesproken een grote uitgaven, maar dankzij onze lage prijzen blijven de kosten automatisch veel lager. Wij laten zien dat goedkoop goed samengaat met een hoge kwaliteit. Al onze verticale radiatoren zijn van goede en bekende merken en van hoge kwaliteit.

Verticale radiator bij weinig ruimte

Verticale radiatoren zijn handig om in huis te hebben. Deze smalle en lange verticale radiatoren passen overal. Heeft u een smalle muur tussen twee ramen in? Zelfs op de smalste muren zou een verticale radiator passen. Over de capaciteit van een smalle verticale radiator hoeft u zich geen zorgen te maken. Een verticale radiator heeft doorgaans voldoende capaciteit om een ruimte te verwarmen.

Soorten verticale radiatoren van Radiator outlet

In onze webshop hebben we een verticale radiator voor in ieder interieur. Denk bijvoorbeeld aan een paneelradiator. Naast de bekende horizontale paneelradiator wordt ook een verticale paneelradiator steeds populairder in het interieur. Met een paneelradiator kunt u alle kanten op. Een groot pluspunt is dat een verticale paneelradiator de ruimte razendsnel kan verwarmen. Ook kunt u kiezen uit verschillende voorkanten, zowel glad als geribbeld, en voor diverse kleuren. Op deze manier kunt u een verticale radiator met paneel gemakkelijk in uw interieur plaatsen. Daarnaast is een verticale designradiator ook een goede keuze. Een designradiator is een echte eyecatcher in uw woning. Een verticale designradiator is in diverse kleuren, breedtes en hoogtes verkrijgbaar. Ook past zo’n radiator in iedere ruimte van de woning. Zo zijn er designradiatoren voor in de badkamer, maar ook voor in de woonkamer of hal.

Verticale radiatoren online bestellen

Bent u op zoek naar een verticale radiator van Radiator outlet ? Wij hebben een groot assortiment aan verticale radiatoren. U kunt iedere verticale radiator online bestellen in onze webshop. Heeft u nog vragen of misschien advies nodig? U kunt ons bereiken op 010 – 3338210 of mailen naar info@radiator-outlet.nl. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij zijn er voor u.