Skip to content

Capaciteit (watt) berekenen

Lengte

Breedte

Hoogte

0,00m3
0 Watt

Filter

Prijs
42737
Kleur
Type
Aansluitingen
Hoogte
Breedte

Handdoekradiatoren voor in de badkamer

Resultaat 1–16 van de 81 resultaten wordt getoond

Bent u op zoek naar een handdoekradiator voor in uw badkamer? Radiator outlet heeft een een groot aantal handdoekradiatoren online te koop. Door het grote assortiment handdoekradiatoren bent u er zeker van dat er een goede radiator voor in uw badkamer bij zit. In de webshop van Radiator outlet hebben wij alleen radiatoren voor een lage prijs te koop. Daarnaast zijn al onze laag geprijsde handdoekradiatoren van de beste kwaliteit.

Hoge kwaliteit handdoekradiatoren

Wanneer u een handdoekradiator wilt kopen voor in uw badkamer heeft Radiator outlet een groot assortiment waaruit u kunt kiezen. Wij hebben hoge kwaliteit handdoekradiatoren van verschillende bekende merken in onze collectie. De radiatoren zijn stuk voor stuk van een hoge kwaliteit én voor een lage prijs. Een verticale handdoekradiator is ideaal voor in de badkamer. Naast dat een goede handdoekradiator de badkamer op de juiste temperatuur brengt, kunt u er ook tot wel drie handdoeken aan ophangen. Dankzij de warmte van een handdoekradiator wordt de handdoek snel droog of lekker warm.

Verschillende modellen handdoekradiatoren

Verticale handdoekradiatoren zijn ideaal om te hebben in de badkamer. Een verticale radiator voor in de badkamer werkt ruimtebesparend. Ideaal om te gebruiken voor in een kleinere badkamer. Bij Radiator outlet heeft u keuze uit een groot assortiment verticale handdoekradiatoren. Wanneer u gaat voor een handdoekradiator kunt u kiezen uit verschillende modellen handdoekradiatoren. Denk aan een hoog model voor aan een lange muur of een juist kort model aan een kleinere muur. Daarnaast kunt u ook voor diverse stijlen handdoekradiatoren gaan. Zo zorgt u ervoor dat de handdoekradiator goed aansluit op de stijl van de badkamer. U kunt voor een moderne handdoekradiator gaan met vierkante spijlen waaraan u een handdoek kunt hangen. Voor in een klassieke badkamer kunt u gaan voor ronde spijlen. Ook hebben wij gebogen handdoekradiatoren in onze webshop. Zo’n gebogen handdoekradiator geeft een speelse look aan de badkamer. Ook wanneer u op zoek bent naar een handdoekradiator in verschillende kleuren zit u goed bij Radiator outlet. Wij hebben handdoekradiatoren in de kleuren als wit, chroom en zwart. Zowel glanzend als mat zwart.

Handdoekradiatoren online bestellen

Bent u op zoek naar een handdoekradiator van Radiator outlet? Wij hebben een groot assortiment aan verticale radiatoren. U kunt iedere handdoekradiator online bestellen in onze webshop. Heeft u nog vragen of misschien advies nodig? U kunt ons bereiken op 010 – 3338210 of mailen naar info@radiator-outlet.nl. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij staan voor u klaar!